Takip Et

SON DAKİKA

Çalınan 5 ton pamuk yüklü traktörü bir günde buldular

5 Ekim 2016, Çarşamba 21:05

     


Koçarlı'da römorkundaki 5 ton pamukla çalınan traktör, Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yalçın Altındiş ve jandarmanın çalışmasıyla bulundu. Pamukla birlikte bulunan traktör, sahibine teslim edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yalçın Altındiş'in evinin önünde bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Şaban Mert ile birlikte gündüz tarladaki pamukları toplayan muhtar Altındiş, Şaban Mert'e ait 09 VF 372 plakalı traktörü kendi evinin önüne park etti. Sabah kalktıklarında römorku pamuk yüklü traktörün yerinde olmadığını gören ve traktörün çalındığını anlayan Muhtar Altındiş ile traktör sahibi Mert, jandarmaya haber verdi.

10 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, muhtar Altındiş ile birlikte hırsızların izini sürmeye başladı. Traktörün 10 kilometre uzaklıkta bir arazide olduğu ihbarını alan jandarma, o bölgeye vardığında traktörü 5 ton pamukla birlikte arazide terk edilmiş olarak buldu.

SAHİBİNE TESLİM ETTİLER

Traktörü ve pamuğu bulan jandarma ve Muhtar Altındiş, traktörü mahalleye getirerek, sahibine teslim etti. Şaban Mert, bulunan traktörünü pamukla birlikte görünce duygulu anlar yaşayarak, göz yaşlarına hakim olamadı. Muhtar Altındiş, "Benim evin önünden çalındığı için dağ taş demeden aradık ve bulduk. Bu konuda bize yardımcı olan jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Jandarma traktörü çalan hırsızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler