Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de kocası tarafından vurulan polis memurunun dünyası karardı

4 Ekim 2016, Salı 21:40

     


Nazilli'de, Devlet Demir Yollarında hareket memuru olan eşi tarafından vurulan polis memuru Safiye Gedik’in (35), sağ gözünü kaybettiği ve ses tellerinin parçalandığı öğrenildi. Polis memuru karısını vurduktan sonra kendisi de intihara kalkışan Engin Gedik’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeni mahalle Ordu Caddesi’nde geçtiğimiz 29 Eylül 2016 günü, saat: 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde göreve başlayan polis memuru Safiye Gedik ile Devlet Demir Yollarında hareket memuru olarak görev yapan kocası Engin Gedik, evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Safiye Gedik, polisi arayıp meslektaşlarından yardım istedi. Safiye Gedik’in polisi araması üzerine öfkelenen Engin Gedik, beylik tabancasını alarak önce eşine çenesinin alt kısmından ateş ettikten sonra kendi çenesine dayadığı tabancayı ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralı çift ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Safiye Gedik’in boğazından giren merminin kaşından çıktığı öğrenilirken, Engin Gedik’in de çenesinden giren merminin alnından çıktığı belirlendi.

SAĞ GÖZÜNÜ VE SES TELLERİNİ KAYBETTİ

Nazilli Devlet Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisinde Beyin Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Metin Akın tarafından tedavisine devam edilen Safiye Gedik’in hayati tehlikeyi atlattığı ancak, merminin ses tellerini ve sağ gözünü parçaladığı öğrenildi. Safiye Gedik’in sağ gözünün hiç görmeyeceği ve konuşma yetisini kaybettiği belirtildi. Aynı doktor tarafından tedavisine devam edilen Engin Gedik’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. (CEM ULUCAN)

Aydın'da olaylı gece
Önce polis karısını, daha sonra kendini vurdu

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler