Takip Et

SON DAKİKA

Sokakta adam kaçırmaya çalışan suç makinası

4 Haziran 2017, Pazar 21:51

     


Efeler’de N.A.’yı zorla arabaya bindirip kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla aranan Cengiz K., Kuşadası’nda yakalandı. 25 yaşındaki Cengiz K. hakkında 6 ayrı suçtan yakalama emri ve 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Olay, Kurtuluş Mahallesi 2023 Sokak’ta cuma günü saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen olayda, N.A. sokakta yürürken görülüyor. Bu sırada bir otomobil N.A.’nın yanına geliyor. N.A., otomobildekilerin sorduğu soruya yanıt verirken, peşinden gelen Cengiz K., N.A.yı etkisiz hale getirerek, diğer şüpheliyle birlikte otomobile zorla bindirdiği görülüyor. N.A.’yı kaçıran şüpheliler, daha sonra Muğla yolunda otomobilden indirmiş.

Olaydan sonra kaçan şüphelilerden Cengiz K., Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Muhammet Ulutaş adına düzenlenen sahte kimlikle yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şüpheli hakkında yapılan incelemede, uyuşturucu ticareti, bir hükümlünün kaçması, konut dokunulmazlığını ihlal, bir otomobilin yağmalanması, mala zarar verme suçlarından arandığı tespit edildi. Hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Cengiz K., çıkarıldığı Aydın Adliyesi’nde nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Adam kaçırma girişiminde Cengiz K. İle birlikte olduğu iddia edilen İ.A. ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (NACİ ERİŞ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler