Takip Et

/>

SON DAKİKA

Arazözü geri aldılar, yangına destek zorlaştı

1 Mayıs 2024, Çarşamba 17:12
Son güncelleme: 2 Mayıs 2024, Perşembe 01:08

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yerel seçimler sonrası Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın başkan seçilmesi ile Belediye için başka bir kurum tarafından tahsis edilen arazöz geri istenince Cincin mahallesinde meydana gelen yangına destek müdahalesi yapılamadı.

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Koçarlı Belediyesine önceki dönem tahsis edilen arasöz Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın seçimi kazanmasının ardından geri iadesi istendi. Belediyenin hizmetini aksatmak için geri alınacağı iddia edilen araç meydana gelen yangında kullanılamadı.

BAŞKAN ARICI GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı meydana gelen yangın için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayınlarken, yangına arazöz ile müdahale edemedikleri için üzgün olduklarını da dile getirdi.

Başkan Arıcı Mesajında, Geçmiş Olsun Cincin diyerek “Cincin Mahallemizde Meydana gelen yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz ve Koçarlı Belediyemiz ekipleri ve iş makineleri tarafından can kaybı olmadan kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Belediyemize önceki dönem tahsis edilen arazözümüzün seçim sonrası geri alınması ve Belediyemizin müdahalede bulunma şartlarının zorlaştığı bu sebeple Mal kaybı yaşandığı bilgisi bizi ayrıca çok üzmüştür. Buradan Cincin mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler